Socialt program

För att förgylla Ortopediveckan år 2012 och allas besök i Kristianstad har vi satt ihop ett rikt och varierat program av sociala aktiviter. Vi hoppas att var och en ska finna något av intresse.

Veckan inleds på måndagen med Ortopedexamen och för examinander såväl som examinatorer väntar en härlig och välförtjänt middag på kvällen. För alla andra tar veckan avstamp i en glad invigningsfest på Kristianstad Arena på tisdagskvällen. Då blir det också vernissage för såväl postersutställningen som ArtOrt.

På onsdagseftermiddagen finns tillfälle att se mer av Kristianstad med omgivningar i form av besök i Vattenriket, Kristianstad Naturum och Ortopedmilen. Därefter är det Träskafton, då äter vi gott under avslappnade former på danspalatset Sommarlust eller, om man är medlem i Epiphysen, en elegantare middag i samma lokaler som vår huspub, Mässen. Den som hellre vill träffas i litet sällskap bokar middag på någon av standens många restauranger. För alla danssugna finns därefter möjlighet att ansluta lagom till dansen på Sommarlust.

Slutligen avrundar vi de sociala aktiviteterna på torsdagskvällen med en ståtlig bankett i bästa Nobelanda på Yllan mitt emot Kristianstad Arena.

Huspuben är öppen tisdag till torsdag kväll.

För den som är intresserad av golf  finns goda möjligheter att på egen hand ordna en goldrunda i slående miljö. Läs mer om de olika arrangemangen genom att klicka på hyperlänkarna eller på respektive dag i flikmenyn.