Knô daj in!

Den internationella ortopediveckan i Göteborg kommer inte bara erbjuda ett intressant vetenskapligt program, utan även oförglömliga sociala aktiviteter i ett sommarskönt Göteborg.

Opening Ceremony

Missa inte den pampiga ”Opening ceremony” på tisdagskvällen direkt efter det vetenskapliga programmet. Här invigs den internationella ortopediveckan i Svenska Mässans stora kongresshall med spännande gäster, underhållning och efterföljande mingel i utställningen.

Fun Night på Trädgår´n – sommarens bästa party

På välkända restaurang Trädgår´n i centrala Göteborg kommer sommarens största ortopediska festlighet att äga rum. Vi förbereder för en riktig brakfest med schysst mingeltallrik, goda drinkar, levande musik och flera dansgolv. Här finns något som passar de flesta stilar.

Våra band kommer att göra sitt yttersta för att ni skall få uppleva en oförglömlig sommarkväll. Alla kongressdeltagare och medföljande är välkomna att vara med för festen blir bäst när det är knökfullt. Fun night på Trägår´n är platsen där vi alla har chansen att träffas och ha riktigt kul tillsammans.

Banketten - Presidents’ Dinner

Presidents’ Dinner, som motsvarar Ortopediveckans traditionella banketten, kommer att bli en stilig och högtidlig tillställning som avslutar ortopediveckans sociala program.  I Svenska Mässans bankettsal bjuds på förstklassig mat och underhållning med ABBA-bandet Waterloo som absolut kommer tilltala såväl svenska som internationella gäster.

1111