Epiphysen

Har du inte kommit så långt i din ortopediska karriär? Se hit!


Visste du att ditt medlemskap i SOF automatiskt medför att du också är medlem i Epiphysen om du är underläkare, ST-läkare eller nybliven specialist?
Epiphysen är sedan år 2000 en underförening till SOF. Föreningen arbetar med frågor kring ortopediutbildningen och vår gemensamma arbetsmiljö. Sedan 2007 driver vi även ett internetforum där alla kan söka information som kan vara matnyttig för blivande ortopeder, epiphysen.forum24.se. Vi ser det också som vår uppgift att fungera som ett sammanhållande nätverk för de medlemmar som kommer till ortopediveckan och där erbjuda sociala aktiviteter och spännande diskussioner.

I Jönköping presenterar Epiphysen som vanligt unga forskares rykande färska rön under rubriken Hot Topics på torsdagen. Därefter upprepas den succéartade programpunkten, ”För och emot”, där ärrade experter hetsigt diskuterar ortopediska tvisteämnen. Nytt för i år är ett symposium på onsdagen med ortopedins seniorer och Hanne Hedin där vi diskuterar villkoren för undervisning och forskning under ST.

Under onsdag kväll bjuder Epiphysen, med bistånd av hemmakliniken i Jönköping, alla sina medlemmar på samkväm. Missa inte att kryssa i den rutan i din anmälan till Ortopediveckan. Jag garanterar att du kommer att uppskatta denna kväll tillsammans med andra UL/ST-kollegor och nyblivna specialister från hela landet. För inte är väl ditt kontaktnät i ortoped-Sverige alltför stort redan…?! Vi börjar kvällen med ett kortare årsmöte klockan 19 där styrelsen redogör för vilka frågor vi drivit under året och vad som planeras till nästa år. Här har du också möjlighet att ställa frågor och komma med åsikter om vad föreningen ska jobba för framöver. Därefter avnjuter vi tillsammans en trerätters middag med bästa utsikt över veckans stora händelse; hockeymatchen där professor Stark ska skjuta hål i HV:s kasse!

Väl mött i Jönköping!

Henrik Dahlstrand, ordförande Epiphysen


EPIPHYSENS ÅRSMÖTE

 

  Tid:

Onsdagen den 26 augusti klockan 19:00 - 20:00 med efterföljande middag, samtidigt som du med panoramautsikt får se den spännande ishockeymatchen mellan ortopeder och HV71.

 Anmälan:Du anmäler dig via hemsidan, samtidigt som du anmäler dig till mötet.
OBS! anmälan senast 11/8 för att delta i middagen.
   Pris: Gratis för epiphysens medlemmar.
  Plats:Kinnarps arena. Mötet i ?SAPA?-rummet vid kansliet. Middagen en våning upp i restaurang Cezar.
 Ansvarig:Per Silverbåge


1111