Sök | Sitemap | 

Möten och kurser

SFS årskonferens 2020 flyttas och hålls 19-21 Maj 2021 i Visby

  2020-03-26

Svenska Fotkirurgiska Sällskapets Årsmöte flyttas till 19–21 maj 2021


Under rådande situation med covid-19 viruset ser vi behovet av att flytta årets Årsmöte.


Vi har efter lång och mycket bra dialog med berörda leverantörer i Visby nu fått den unika möjligheten att flytta mötet till ett nytt datum. Det är med glädje vi kan meddela att vi kommer att flytta årets möte till 19–21 maj 2021.


Vad händer nu?


    • Vi kommer, i sin helhet, att flytta över din deltagaranmälan till det nya datumet och en ny bekräftelse kommer att skickas dig på din angivna e-postadress.


    • Har du inte möjlighet att delta går det bra att lämna över anmälan till annan person. Namnändring utan kostnad är möjlig t.o.m 2021-03-01.


    • Avbokning är inte möjlig, ej heller reducering eller återbetalning av avgifter då Svenska Fotkirurgiska Sällskapet är ekonomiskt ansvarig för Årsmötet och så här nära inpå mötet är alla våra åtaganden juridiskt och ekonomiskt bindande. Således är också de avbokningsvillkor som ni har godkänt vid anmälan bindande. 


    • Vi kommer att göra allt för att programmet ska vara detsamma men reserverar oss för eventuella programändringar.


Logibokningar gjorda via anmälningsformuläret:


    • Bokad logi med samma antal nätter flyttas till motsvarande nätter 2021.


Vi kan inte nog understryka att vi gjort och fortsättningsvis kommer göra vårt yttersta för att ni på bästa sätt skall kunna tillgodogöra er det program vi satt ihop för er inför detta år. Att det nu under rådande omständigheter måste flyttas till nästa år hoppas vi att ni har förståelse för.


Vi ser fram emot att få välkomna dig till Visby i maj 2021! 


Samtidigt vill vi informera om att detta blir det Årsmöte som planeras för 2021. Det Årsmöte som planerades 2021 flyttas fram till 2022.  


Med vänliga hälsningar

Bengt Erik Larsson                            Arne Lundberg

Ordf. Svenska Fotkirurgiska Sällskapet Lokal värd & Styrelsemedlem


De formella årsmötesförhandlingarna för år 2020 kommer att genomföras på annat sätt vilket kommer meddelas senare av styrelsen.Fotkirurgikursen för ST-läkare

Grundkurs i fotkirurgi för ortoped-ST. Kursen ger en ger dig en större insikt i hur den biomekaniskt komplicerade foten fungerar. Fotkirugi är också ett intressant fält där tekniker för senförflyttning, ligamentkirurgi, artrodeser och upprätande osteotomier alla används. Hands-on övningar i osteotomiteknik och falldiskusioner ingår. 


Under 2020 kommer kursen att hållas i Malmö 24-27 november. 

Mattias Callréus och Maria Cöster är ansvariga för kursen. 
Intresseanmälan och frågor skickas till (mattias.callreus@med.lu.se).  Kursplatser kommer att fördelas efter ansökningsdatum.

EFAS -European Foot and Ankle Society

EFAS advanced symposium Helsingfors 6-7 december 2019.

*Årlig konferens, *Dissektionskurser, *Instruktionskurser för yngre fotkirurger,  *"Avancerat symposium"  Se EFAS hemsida för information och anmälan till samtliga aktiviteter

Norsk Fot- och Ankelkirurgisk Forening

Anordnar årligt Norskt fotkirurgiskt möte och kurser. Aktiviteter:

Dansk fod- og ankelkirurgisk selskab


Formand for DFAS Mostafa Benyahia