Sök | Sitemap | 

Ortopediveckan 2020 är inställd

Det blir tyvärr ingen Ortopedivecka 2020 på grund av den pågående pandemin.

Även om läget skulle förbättras de kommande månaderna så kommer alla som arbetar inom svensk ortopedi då i stället att ha fullt upp med att ta hand om alla de patienter som väntat på vår hjälp.

Vi förstår besvikelsen hos alla som sett fram emot Ortopediveckan, inte minst arrangörerna i Östersund och alla er som arbetat med föreläsningar, abstracts och symposier. Men hälsan för oss och våra patienter kommer alltid först och beslutet att ställa in var lika självklart som smärtsamt.

Årsmötet samt ortopedexamen planerar vi att genomföra i någon form under hösten, vi ber att få återkomma senare med detaljerna. Ni som redan har hunnit att betala anmälningsavgiften för mötet kommer naturligtvis att bli kontaktade och få avgiften återbetald.

Tillsammans ska vi ta oss genom de svåra tider vi upplever nu - och vi ser fram emot att träffas på Ortopediveckan 2021 i stället!

Vid frågor, kontakta sofkansli@ortopedi.se  

2020-04-23

Styrelsen för Svensk Ortopedisk Förening

Välkommen till Östersund 2021!


2020 blev inte som vi hade tänkt och Ortopediveckan är inställd. Men nästa år är vi tillbaka igen och vi kan med glädje meddela att Östersund blir arrangör.

Östersund skulle ha varit värd för Ortopediveckan 2020 och arrangörerna hade utformat ett högintressant program. Nu får vi de bästa bitarna från det programmet toppat med erfarenheter från en omvälvande tid i svensk ortopedi.

Vi ses i Östersund 2021! 

Styrelsen i Svensk Ortopedisk Förening